Bez kategorije

Horoskop za 23. mart: Bikovi opustite se maksimalno, Djevice nema razloga za zabrinutost

Pročitajte dnevni horoskop za 23. mart 2024. godine.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda jeste dan za odmor za tipične predstavnike znaka Ovna, ali nije isključeno da ćete neko vrijeme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika vezano za neodložne poslove koje treba obaviti.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom riješite na prije svega strpljiv i kompromisan način.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Bik

Posao: Bikovi bi ovaj prvi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za druženje sa prijateljima, ili se pak posvete nekom omiljenom hobiju.

Ljubav: Možda baš iz prijateljskog okruženja dobijete potvrdu da ste nekom već duže vrijeme simpatija.

Zdravlje: Moguće su sitne fizičke povrede.

Blizanci

Posao: Ako ima neodložnih stvari naprijed u radne pobjede, ali nemojte ništa forsirati u danu kada je logično da relaksacija bude u istoj ravni sa obavezama.

Ljubav: Solidan dan da provedete vrijeme sa dragom osobom, opuštene zajedničke aktivnosti, ali  i ako je ikako moguće sa što manje priče i kombinovanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Današnje planove  vam može poremijetiti  neočekivano odlaganje nekog poslovnog dogovora ili razgovora, moguće zbog tehničkih problema u komunikaciji.

Ljubav: Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmjerenih ka dragoj osobi, moglo bi da vam donese više korisnih stvari.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Astrološki aspekti najavljuju prosječan dan za Lavove što se tiče odrađivanja makar onih najosnovnijih poslovnih zadataka. Mogući su neočekivani troškovi.

Ljubav: Naizgled prosječan dan veoma lako se može pretvoriti u ekstra zanimljiv, poslije susreta i upoznavanja nove osobe u krugu prijatelja ili poznanika.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao:. Veoma sadržajan i vjerovatno naporan radni dan očekuje Djevice. Nemojte sve sami, podijelite obaveze, zatražite i prihvatite pomoć.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Vrlo povoljan dan je pred vama za predstavljanje nekih novih ideja i zamisli, kao i radu na usavršavanju postojećih vještina i znanja.

Ljubav: Od nekoliko interesantnih susreta i kontakata barem jedan bi valjalo izdvojiti i usmjeriti neophodnu pažnju ka njemu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija, odmor.

Škorpija

Posao: Evo dana koji bi Škorpije mogle da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji, a možete organizovati i neki izlet sa prijateljima. Uživajte.

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procjene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Strijelac

Posao: Većinu radnih aktivnosti tipični predstavnici znaka Strijelca danas mogu odraditi na zadovoljavajući način, ali računajte da će vam najviše vremena oduzeti neke komplikacije koje mogu iskrsnuti vezano za neki dogovor. Provjerite sve informacije.

Ljubav: Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, naročito ako ste spremni da neke svoje ciljeve podredite željama voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda nije najpogodniji da se rasplinete na više strana, već se pootrudite da odredite ono šta vam je najvažnije.

Ljubav: Malo kombinatorike možete koristiti i u sferi ljubavi, ali ipak nemojte zanemariti značaj prakse.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Ova subota donosi većini osoba rođenih u znaku Vodolije zvaničnu potvrdu uspješno završene radne sedmice, ali i osjećaj psihofizičkog umora.

Ljubav: Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osjećanja.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Nema šta danas ne možete, posebno na polju planiranja i organizacije, pa se potrudite da tako i ostane tokom cijelog dana.

Ljubav: Trudili se manje ili više, ipak inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam  šetnja, borav

Izvor
Srpska cafe

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button