Bez kategorije

Horoskop za 24. januar: Vodolije očekuju iznenadne promjene planova, Bikovi pokrenite se i uživajte u druženju

Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Ovnove, bilo da je riječ o uspješnom rješavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze, ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, opustite se i uživajte. Pred vama je izuzetno povoljan dan dobro za nova poznanstva, ali  i uživanje u kontaktima sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Neka vas ne uplaši pojačan obim obaveza danas,  sve ćete uspjeti da završite na vrijeme.

Ljubav: Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Sve je u vašim rukama, samo usmjerite energiju i znanje u pravom smjeru, iako bi to možda danas moglo izgledati sporo i nedostižno, ne predajte se, budite uporni.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite, biće itekako primetni tokom ovog dana u ma kojem društvu da se nalazili. Iskoristite to na pravi način i uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Rak

Posao: Budite spremni da date sve od sebe i da iznesete jak poslovni tempo koji će i danas biti prisutan.

Ljubav: Slobodni Rakovi, vrijeme vam je da se zaljubljujete, ovog puta ozbiljno, i trajno. Neke kockice se polako slažu.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, više se krećite.

Lav

Posao: Možda će vam biti neophodan neki novi saradnik i novi prijedlozi i rješenja za nastavak posla.

Ljubav: Slobodno vrijeme iskoristite za priču i druženje i tako ćete otvoriti vrata do boljeg razumijevanja sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Djevica

Posao: Jedan prosječan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Djevice. Logično je da se prije svega posvetite završetku ranije započetih obaveza i otklanjanju mogućih sitnih grešaka.

Ljubav: Nailazite na potrebnu pažnju i razumijevanje voljene osobe, koju biste mogli da uzvratite istom mjerom.

Zdravlje: Hronični problemi sa kičmom.

Vaga

Posao: Svi su izgledi da Vage očekuje sasvim korektan dan da se opuštenije i bez većih izazova pozabave tekućim obavezama. Moguća je nova saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodne Vage,  sa osobom preko posla ili koju ste upoznali na nekom putu imaćete česte razgovore koji vam prijaju. Moguće je da je to neko ko je iznenada zakoračio u vaš život i donio vam pozitivnu energiju i  dobar emotivni podsticaj.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao:  Škorpije, sada je pravi moment da neke značajnije promjene na bolje pokrenete kada je posao u pitanju.Ne štedite ni truda ni energije.

Ljubav:  Suočavanje sa iskušenjima na bazi strasti za Škorpije je pravi izazov. Danas vas to možda očekuje na poslu.

Zdravlje: Osjetljivost bubrega.

Strijelac

Posao: Nastavlja se period pojačanog tempa rada i povećanog obima obaveza na poslovnom planu pred tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa, pa je potrebno da i danas dobro zasučete rukave i krenete u nove radne pobjede zauzimajući što je moguće pozitivniji stav.

Ljubav: Jedna izvjesna doza umerenosti i suptilnosti potrebna vam je danas na polju ljubavnih relacija, ukoliko želite da izbjegnete potencijalne komplikacije.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Jarac

Posao: Nije loš dan za one Jarčeve koji su zadovoljni  aktuelnom poslovnom pozicijom, neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se riješe kroz neku novu saradnju ili  uz nečiju pomoć.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osjećali.

Zdravlje: Pad energije.

Vodolija

Posao: Očekuju vas brojni izazovi,  a posebno su naglašene brze i iznenadne promjene planova što će vam dodatno zakomplikovati današnji raspored.

Ljubav:  Pozitivne ljubavne vibracije dopiru do vas već neko vrijeme sa više strana. Fokusirajte se na osobu koja je vašem srcu najbliža. 

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, relaksirajte se.

Ribe

Posao: Treba da se vratite korak unazad, provjerite svoje planove, napravite promjene ukoliko je to potrebno, isprovjeravajte dokumentaciju.

Ljubav: Usmjerite energiju na neke nove osobe u vašoj blizini, preko njih poboljšavate generalno vaš status u društvu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Izvor
srpska cafe

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button