Bez kategorije

Horoskop za 28. februar: Bikove očekuje pojačan obim posla, Vage uozbiljite se

Pročitajte dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine.

Ovan

Posao: Bez nekih kapitalnih promjena na vašem poslovnom planu danas. Više pažnje posvetite taktički  mudrijem ličnom organizovanju i podjeli posla i odgovornosti.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju. Uživajte u flertu i opuštenoj priči, a za nešto više biće potrebno više truda.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Bik

Posao: Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas, i sve bi moglo da liči na mali haos. Očekuje vas dosta papiroloških zavrzlama, pa strogo vodite računa o dokumentima koje potpisujete.

Ljubav: Moguće je da dođe do razmimoilaženja u stavovima, prije svega zbog vaše moguće pretjerane sumnjičavosti na koju druga strana možda uopšte neće ni reagovati.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju, nove okolnosti  zahtijevaće dosta strpljenja i  taktičnosti, ukoliko želite da vas zaobiđu velike komplikacije.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju ljubavi tokom ovog dana trebalo bi da vam ide u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim u sferi ljubavi.

Zdravlje: Unosite više vitamina, jačajte imunitet.

Rak

Posao: Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo donijeti ili greške ili polovično odrađene poslove. Zatržite pomoć na vrijeme.

Ljubav: Vrlo je moguće da vas nekim zanimljivim prijedlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje:Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ukoliko u ovom periodu potpisujete neki ugovor ili započinjete nov posao, projekat, dogovor – vrlo dobro obratite pažnju na svaku sitnicu.

Ljubav:  Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja i forsiranja isključivo svojih stavova.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Djevica

Posao: Dosta naporan i dinamičan dan je pred Djevicama, blago rečeno haotičan, pa bi trebalo potruditi se i fokusirati na prioritetne obaveze, i bolju ličnu organizaciju.

Ljubav: Ako budete mogli da otputujete negdje zajedno, provod će biti više nego dobar.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Brojne Vage čekaju iskušenja paralelnih poslovnih aktivnosti, što samo po sebi ne predstavlja preveliki problem pod uslovom da ste dobro organizovani.

Ljubav: Prilika da uozbiljite i postavite na stabilne osnove nedavno započetu ljubavnu priču biće, i to na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja.

Škorpija

Posao: Obaveza ima na pretek ali sve ide svojim nekim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za veću zabrinutost ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmjerena ka dragoj osobi i uživanje u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine  Strijelčeva, a najviše kašnjenja nekih od bitnih saradnika n akoje računate. Pokažite dovoljno fleksibilnosti.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebali bi da budete aktivni, mada ne zaboravite da ipak sve ne zavisi od vas.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem.

Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom je sve u domenu stabilnog i mirnog.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Manje rasipanje radne energije neće omesti u bitnijoj mjeri vaše poslovne planove, pa se očekuje da nastavite u svom ritmu. Koristite malo više diplomatije u komunikaciji.

Ljubav: Za očekivati je vrlo skromno angažovanje u sferi ljubavi, bez obzira što ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju. Nemojte se suviše premišljati.

Zdravlje: Prijala bi vam umjerena fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Promjenljivo raspoloženje pratiće većinu Riba na poslovnom planu, pa je savjet da ne ulazite u neke nepotrebne konflikte sa okruženjem, nećete ništa postići.

Ljubav: Sve će proteći mnogo zanimljivije i ljepše u društvu drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Izvor
Srpski cafe

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button