Bez kategorije

Horoskop za 29. februar: Ribe završite papirologiju na vrijeme, Vagama zanimljiv dan na polju ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine.

Ovan

Posao: Ovnovi bi danas mogli da očekuju neke bitne izmjene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen napor nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Nije realno očekivati danas neke kapitalne promjene  u odnosu na prethodnih par dana. Sve je pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove sprovedete u djelo. Budite samo strpljivi u komunikaciji sa nadeređnima, kako bi izbjegli veće neslaganje.

Ljubav: I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih bitnih tema vezanih za buduće planove sa dragom osobom. Samo naprijed.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite realizacijom bar jedne kreativne poslovne ideje. Postoje mogućnosti za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Nije loš dan da neku od svojih  ljubavnih zamisli sprovedete u djelo. Samo naprijed.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Bez nekih većih zastoja i prepreka  na poslovnom putu za većinu Rakova. Vodite računa samo da se ne preforsirate.

Ljubav: Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da mijenjate prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Bitno je da ne gubite strpljenje i  ne nervirate se, ako tokom dana ne bude baš sve išlo po planu i onako kako očekujete.

Ljubav: Intrigantno poznanstvo moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih većih dilema, hrabro u akciju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Djevica

Posao: Naporan, ali na kraju uspješan dan je pred većinom Djevica. Iako ste maksimalno organizovani, neće škoditi i ako potražite pomoć bliskih saradnika.

Ljubav: Od vas se danas očekuje da pokrenete inicijativu za pokretanje nekih važnih pitanja, vezanih za buduće planove na polju ljubavi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Sasvim prosječan dan na prvi pogled mogle bi da očekuju Vage, ali nije isključeno  da u posljednjem trenutku dođe do nekog preokreta, pozitivnog naravno.

Ljubav: Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi, ukoliko ste namjerili da novo  poznanstvo pretvorite u nešto više. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Poseban akcenat je na finansijama.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, ukoliko ne, ne srljajte na prvu loptu, već pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Strijelac

Posao: Realno je da vam ovaj dan protekne bez nekog većeg opterećenja. Dobro izvagajte sve opcije kada su nove poslovne saradnje u pitanju, može biti vrlo dobro za vaš napredak u karijeri.

Ljubav: Osoba iz vašeg prijateljsko-drugarskog okruženja mogla bi da pokaže interesovanje za vašu malenkost. Na vama je odluka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Sasvim solidan dan na poslovnom planu je pred Jarčevima, da u svom odgovornom i profesionalnom ritmu izađu na kraj sa svim mogućim izazovima.

Ljubav: Nije loš dan ukoliko ste zamislili da se posvetite nekim zajedničkim planovima u vašem ljubavnom životu. Opustite se.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vodolija

Posao: Po svemu  sudeći ovaj dan bi trebalo da protekne u sličnom ritmu kao i prethodni.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas na ljubavnom putu sačeka novo interesantno poznanstvo. Prijaće vam ova komunikacija.

Zdravlje: Osjetljivost urinarnog trakta.

Ribe

Posao: Ukoliko ima da je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda, a vezano je za papirologiju i formalnosti sada je pravi trenutak da to završite.

Ljubav: Povećan ljubavni angažman bi trebalo da se očekuje sa vaše strane. Nema razloga da ne budete zadovoljni krajnjim epilogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Izvor
Srpska cafe

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button