Bez kategorije

Horoskop za 29. januar: Blizancima nije povoljan dan da rade više stvari u isto vrijeme, Djevice uspješne u ljubavnoj sferi

Pročitajte dnevni horoskop za 29. januar 2024. godine.

Ovan

Posao: Ovaj prvi radni bi mogao da protekne u sporijem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Posebnu pažnju obratite na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Suštinski ništa novo tokom ovog dana nema u najavi za vaš ljubavni život. Preispitivanje i korekcija ličnih stavova mogu biti od koristi za budući period.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Ovaj dan vam može donijeti par situacija sa kontradiktornim vijestima, ili nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku, ali ipak obratite pažnju da ne iznevjerite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije povoljan da Blizanci rade više stvari u isto vrijeme. Moguće su krupne greške i veliki previdi.

Ljubav: Astrološka klima ne obećava neke spektakularne rezultate na polju novih ljubavnih osvajanja, ali za očekivati je jedno malo prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo bez većih problema da završe sve ono što su planirali. Pomozite i drugima ali ne rasipajte previše energiju.

Ljubav: Danas bi dosta toga u sferi ljubavi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lijep nagovještaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Lav

Posao: Kontra ritam tokom današnjih radnih aktivnosti biće najveće smetnje, da Lavovi ostvare svoje profesionalne planove. Zatražite i prihvatite pomoć.

Ljubav: Tokom ovog dana za nijansu više se očekuje da vaša pažnja bude usmjerena ka drugoj strani.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Djevica

Posao: Manje probleme Djevice mogu očekivati prilikom sklapanja dogovora i njihove realizacije pa je potrebno težiti kompromisnim rješenjima.

Ljubav: Veći dio ovog dana trebalo bi da imate dobru klimu za uspješne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova na rukama i nogama.

Vaga

Posao: Neke nove bitne izmjene zahtijevaće od vas kompromise i prilagođavanje. Ne ustručavajte se da zatraite pomoć, posebno ako su tehnički detalji u pitanju.

Ljubav: Danas vam emocije može uzburkati  upoznavanje sa novom simpatičnom osobom, koja se bitno razlikuje po godinama od vas.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati bitne promjene tokom ovog ponedjeljka, za većinu Škorpija danas bi bilo najbolje da se isključivo posvete već započetim poslovima i sređivanju papirologije.

Ljubav: Što manje priče, a što više ljubavi i razmjene finih osjećanja, to je recept za uspješan dan u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Strijelac

Posao: Imaćete sasvim solidne uslove da se prije svega uspješno posvetite završetku već započetih poslovnih obaveza. Za nove akcije polako i strpljivo, jer su moguća kašnjenja nekih bitnih informacija.

Ljubav: Moguće su manje verbalne partnerske nesuglasice. Ništa što već niste doživjeli i na šta s vremena na vrijeme niste navikli.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca profesionalno bude uspješna, mada ne baš onoliko koliko možda realno očekuju i mogu.

Ljubav: Prosječan dan čeka vas i kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Potrudite se da budete opušteniji.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati nekoliko neprijatnih  iznenađenja, prije svega od najbližih poslovnih saradnika.  Ništa strašno, savladaćete i te prepreke.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne bi trebalo da bude iznenađenja, uglavnom sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Moguća su od samog starta kašnjenja, papirološki problemi, pa je poželjno da budete strpljivi i ne ulazite u konflikte.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, imaćete vrlo dobre astrološke uslove za bar jedno zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Osim nervoze, nema značajnijih upozorenja.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button