Bez kategorije

Horoskop za 31. januar: Pred Bikovima vrlo dobar radni dan, Vage vodite računa o ishrani

Pročitajte dnevni horoskop za 31. januar 2024. godine.

Ovan

Posao: Ovaj radni bi mogao da protekne u nešto opuštenijem i sasvim zadovoljavajućem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna.

Ljubav: Opušteno će biti na vašem ljubavnom planu. Poželjno je da više izlazite i provodite vrijeme sa prijateljima, prijaće vam.

Zdravlje: Moguća osjetljivost bubrega, mokraćnih kanala.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Bikovima.Moguće je da vam se otvore neki kanali komunikacije sa inostranstvom, neočekivano.

Ljubav: Nije isključeno i da vas draga osoba iznenadi nekim neobičnim prijedlogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Postoji mogućnost da napravite bar jedan vrlo dobar dogovor i ostvarite saradnju koja obećava stabilnost na duže staze.

Ljubav: Slobodni, eventualno vam se preko posla može namjestiti koja prilika za lagani flert, ćaskanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Mogu vam se otvoriti nove šanse za napredovanje preko nekih novih saradnika. Nema prepreka na vašem poslovnu putu danas.

Ljubav: Slobodni, neka stara komunikacija može ponovo postati nova. Nekome ste neodoljivo privlačni i neće lako odustati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ako ste sebi danas postavili više profesionalnih ciljeva hrabro naprijed, imate realne šanse da ih većinu ostvarite, samo se potrudite da ne raspete previše energije. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Potrebno je da vas dvoje samo malo spustite loptu po nekim pitanjima po kojima se inače ne slažete i veći dio problema ćete riješiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Ova srijeda donosi vam mogućnost za pokretanje neke ideje od ranije ili da uspostavite neku novu saradnju.

Ljubav: Trebalo bi da imate povoljnu klimu u sferi ljubavi, možete upoznati osobu koja je baš po vašoj mjeri i koja će pokazati da ste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Neke povoljne poslovne informacije mogle bi danas pristići Vagama i dodatno im dati vjetar u leđa na poslovnom polju. Bavite se dugoročnim planovima.

Ljubav: Na ljubavnom planu danas možete očekivati nekoliko lijepih satisfakcija za sve što ste uradili za voljenu osobu u prethodnom periodu. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Posao: Nečija pomoć, itekako vam može pomoći da neke stvari riješite na lakši i jednostavniji način.

Ljubav: Imate lijep period pred vama za uživanje u bezmalo svemu što poželite na ljubavnom planu, nemojte ga prokockati.

Zdravlje: Moguća osjetljivost urinarnog trakta.

Strijelac

Posao: Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske rokove.

Ljubav: Potencijalni sukob mišljenja sa voljenom osobom, po nekim bitnim pitanjima, možete prevaziđi ukoliko se oboje odlućite na neophodne ustupke.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina Jarčeva  profesionalno bude uspješna. Kod nekih od vas pokrenuće se pitanja i situacije koje su dugo bile zakočene ili zablokirane.

Ljubav: Vrlo dobar dan možete očekivati i na polju ljubavi, posebno ako ste nedavno ostvarili kontakt sa starom simpatijom.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, kolenima, zglobovima.

Vodolija

Posao: Tokom ovog radnog dana, tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati par prijatnih  iznenađenja, prije svega od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, samo je pitanje šta konkretno želite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Potrebno je da se pokrenete  iz  pasive, od vas će se zahtijevati da budete odlučni i spremni na promjene koje će uslijediti.

Ljubav: Nema prepreka ni ovog dana na vašem ljubavnom putu. Prijao bi vam neki zajednički izlazak ili druženje u krugu prijatelja.

Zdravlje:  Dovoljno se naspavajte, potreban vam je odmor.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button