Bez kategorije

Horoskop za 5. mart: Opušten radni dan je pred Ovnovima, dosta izazovan dan očekuje Blizance

Pročitajte dnevni horoskop za 5. mart 2024. godine.

Ovan

Posao:  Opušten radni dan je pred većinom Ovnova. Poslovne pozicije su vam stabilne, bez nagovještaja da dođe do značajnijih korekcija do kraja sedmice.

Imate sve šanse da napravite uspješan poslovni dogovor.

Ljubav: Onima koji su u vezama  biće potrebno  više tolerancije, iako će smatrati da partner pretjeruje u nekim svojim ponašanjima i stavovima. Potrudite se da varnica rasprava ne ide od strane vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Komunikacija  vam može biti problem tokom ovog dana, mogu pasti i neke teške riječi ili doći do ozbiljne rasprave sa poslovnim partnerima ili kolegama. Riješavajte stvari na drugačiji način, jer to je dobro po vas i po stabilnost vaših poslovnih pozicija.

Ljubav: Ukoliko vam to poslovne obaveze dozvoljavaju, trebalo bi više pažnje i vremena da posvetite osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Blizanci

Posao: Dosta izazovan radni dan je pred Blizancima, a i shvatićete da neki saradnici  nisu na vašoj strani. Neki put je bolje sa sigurnošću znati na koga možemo da računamo, a na koga ne.

Ljubav: Riješavajte iz korijena svaki problem i najsitniji i onaj najveći,  jer neke odgovore i rješenja  ne možete više da odlažete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Slušajte svoju intuiciju kada su neki ljudi u pitanju, ne slušajte rijječi i obećanja, jer oni mogu biti slatkorječivi i samim tim i prevrtljivi.

Ljubav: Ukoliko ste srećni i zadovoljni aktuelnom situacijom, opušteno, bez većih trzavica trebalo bi da vam protekne ovaj utorak.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i mišićima.

Lav

Posao: Može doći do sukoba mišljenja, pogotovo ako su nadređeni u pitanju, a razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja.

Ljubav: Slobodni Lavovi,  svakodnevica vam prolazi uglavnom monotono, neinspirativno. A i nema nekih prilika koje bi vas baš zaintrigirale.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Djevica

Posao:  Okolnosti će vam uglavnom ići na ruku,  i pored povremenih otežanja, komplikacija, ponavljanja situacija i poteškoća u dogovorima.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija ovaj utorak donosi nekoliko provokativnih situacija u kojima će biti testirani vaša vjernost i posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Organizujte svoje saradnike na najbolji mogući način, vi to svakako umijete i prionite maksimalno na posao jer vas očekuje pojačan obim obaveza.

Ljubav: Lijepe i pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i direktnim pristupom dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići na ruku najtipičnijim Škorpijama počev od komunikacije, pa do rokova koje morate ispoštovati naročito kada je papirologija u pitanju..

Ljubav: Težite da više vremena provedete u mirnijoj i opuštenijoj atmosferi sa partnerom.

Zdravlje: Mogući problemi sa vidom.

Strijelac

Posao: Važno je da postavite jasne ciljeve i organizujete svoje zadatke kako biste ostali produktivni.

Ljubav: Iako možda ne funkcioniše sve glatko, bitno je da ste oboje spremni da saslušate jedno drugo i sve će se brzo riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi i prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Ljubav: Povoljnija klima vas očekuje kada je ljubavna sfera u pitanju. Planirajte neki izlazak, druženje kod vas, okružite se pozitivnim ljudima.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Razloga za zabrinutost nema, ukoliko se držite svog dijela posla i radite ne preskačući zadatke.

Ljubav: Slobodne Vodolije – neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Prije svega, važno je da kvalitetno i odgovorno završite prethodno započete poslovne obaveze, pa tek onda se posvetite brojnim planovima za nove profesionalne poduhvate.

Ljubav:  Budite uporni istrajni, potrudite se da negdje izađete i provedete se i tako malo odagnate tekuće probleme.

Zdravlje: Mogući bolovi u mišićima i kostima.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button