Politika
Aktuelno

KOJA JE ULOGA NEBOJŠE DRINIĆA U GRADSKOJ UPRAVI?!

Gradonačelnik Banja Luke zakupio dvoranu Borik, pa, evo, treći dan dijeli pare iz budžeta Banja Luke. Prvi dan na proslavu Dana grada, za koju se iz godine u godinu izdvaja sve više novca. Drugi dan da bi maturantima platio matursko veče, a treći dan da bi penzionerima dao besplatne karte.

Ne radi to gradonačelnik iz ljubavi, nego računa na glasove najmlađih i najstarijih glasača, pa će njihovi podaci biti iskorišteni u ovu srvhu.

Na podjeli karata za penzionere posebno u oči upada obraćanje Nebojše Drinića, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Drinić, zvanično, nije zaposlen u Gradskoj upravi, ali koristi sve benefite – od čuvenih lektora, koji mu pišu objave i govore, preko sekretarice, do vozača. Nezvanično, on vedri i oblači i gradakoj administraciji i nijedan posao ne može proći, a da on za to ne da saglasnost.

Besplatne karte za penzionere su mjera koja je izglasana u Skupštini Grada, ali to u promotivne svrhe koriste Draško Stanivuković, koji na sve bilborde o besplatnim kartama, pored loga Grada, stavlja i svoj logo. Koristi sad to i Nebojša Drinić, čovjek koji navodno sa Gradskom upravom nema ništa, ali uredno se obraća ispred Gradske uprave na svim sastancima, pa i događajima poput ovog u dvorani Borik.

Koja je njegova tačna uloga je pitanje na koje iz kabineta gradonačelnika ne žele da daju odgovor, a s obzirom na nadimak koji prati Drinića (trećina?!) možemo i sami da naslutimo koje poslove on obavlja.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button