Politika
Aktuelno

“Kucnuo je čas da zakopamo ratne sjekire”Ljubiša Petrović objavio fotografiju sa saborcima iz opozicije i pozvao ih na jedinstvo!!

-Zajedno smo jači, kada činimo snop niko nas ne može slomiti, kada smo samo jedan prut, lako smo lomljivi! Vrijeme je da u oktobru svane i da naša Srpska dočeka bolje dane, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.


Petrović, jedan od lidera opozicije, nedavno je objavio fotografiju sa svojim političkim kolegama: Jelenom Trivić, Milanom Miličevićem i Nebojšom Vukanovićem. Fotografija je snimljena prije godinu dana tokom neuspjelog referenduma za njegov opoziv sa pozicije gradonačelnika, gdje je dobio značajnu podršku od gotovo 70% građana.

Čini mi se da opozicija nikada nije bila tako složna kao u tom predreferendumskom periodu.Na ovoj slici ja sam zajedno sa troje iskrenih opozicionara, sa liderima tri najjače opozicione partije, sa doktorom, sa profesoricom ekonomije i doktorom ekonomskih nauka i sa profesorom istorije i geografije i vrsnim novinarom, na slici sam sa mojim dobrim prijateljima i saborcima – napisao je Petrović.

On je dodao da je “kucnuo čas da se zakopaju ratne sjekire”.

 Kucnuo je čas da se zakopaju ratne sjekire, da seoproste ispadi, da se ujedinimo i da u oktobru imamo osvojena tri strateški najbitnija grada u Srpskoj: Bijeljinu, Banjaluku i Trebinje, uz naravno sve opštine koje su i sada pod opozicionim patronatom počev od Teslića – naveo je Petrović.

Dodao je i poruku, kojom poziva na slogu.

-Zajedno smo jači, kada činimo snop niko nas ne može slomiti, kada smo samo jedan prut lako smo lomljivi na više dijelova! Vrijeme je da u oktobru svane i da naša Srpska dočeka bolje dane – poručio je Petrović.

Izvor
Srpskainfo

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button