Politika
Aktuelno

MEDIJI POD KONTROLOM MILORADA DODIKA KAO LAKMUS PAPIR ZA STANIVUKOVIĆA I ŠOBOTA

Činjenicu, ukoliko neko još uvijek sumnja, da je Draško Stanivuković stvarni kandidat SNSD-a i Milorada Dodika za gradonačelnika Banja Luke, a ne Nikola Šobot, koji je samo njihov formalni kandidat, najbolje je provjeriti putem režimskim medija, prvenstveno ATV-a i zarobljenog RTRS-a.

Naime, 3.5.2024.godine u Nezavisnim novinama je izašao veliki intervju Nikole Šobota povodom njegove kandidature za gradonačelnika Banja Luke.

Ovu vijest su prenijeli neki nezavisni portali, te portali koji su naklonjeni Vladi Đajiću, ali tu vijest nisu prenidjeli portali pod direktnom kontrolom Igora i Milorada Dodika, ATV i RTRS.

Dok stvarni kandidat Igora i Milorada Dodika, Draško Stanivuković sve češće gostuje u udarnim TV prenosima ATV-a i RTRS-a, Nikola Šobot ne dobija prostor ni na njihovim portalima, a kamoli u udarnim terminima kao što su centralne vijesti i jutarnji program.

U poslednjih mjesec dana, Stanivuković je bio gost režimskih medija više od pet puta, sa značajnom minutažom, a kada se tome dodaju i informativni prilozi o radu gradske uprave, koji su vrlo pozitivno naklonjeni prema aktuelnoj administraciji, jasno je da je Milorad Dodik kandidata Nikolu Šobota isturio samo reda radi i pod pritiskom Vlade Đajića.

Ne znamo zašto se Šobot prihvatio te kandidature i zašto mu neko nije objasnio kako stvari stoje, te zašto zalaže svoju doktorsku karijeru da bi bio potrošen u jednom izbornom ciklusu, ali ono što možemo sa sigurnošću da tvrdimo jeste da su ATV i zarobljeni RTRS nepogrešiv lakmus papir za ocjenu koji je od ove dvojice stvarni kandidat SNSD-a i Milorada Dodika.

Niko bolje nije razotkrio simbiozu, sinergiju i političku izdaju Draška Stanivukovića nego on sam. Svojim stalnim gostovanjima na ATV i RTRS i njihovim „maženjem“ njega i njegovog rada, danas je svima jasno da je Draško Stanivuković kukavičije jaje Milorada Dodika, kojem ni ATV ni RTRS neće pomoći da obnovi mandat.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button