Hronika
Aktuelno

Na čelu kriminalne grupe u Banjaluci bio bivši policajac

Na čelu kriminalne grupe koja se u Banjaluci bavila prodajom kokaina bio je bivši policajac Vladimir Malić, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Malić koji je poznat po izvršenju krivičnih djela i do sada je više puta hapšen, osumnjičen je da je bio na čelu sedmočlane grupe koja je od januara prošle godine prodavala kokain.

U Malićevoj grupi koja je pala u akciji kodnog naziva “Eskadron”, bili su Vladimir Maksić, Darko Pavljuk, Dragoslav Jungić, Goran Stojanović, te dvije djevojke Dijana Palačković i Aleksandra Radočaj.

Svi oni su zajedno sa ostalim uhapšenima sprovedeni jutros u banjalučko tužilaštvo pod sumnjom da su se neovlašteno bavili prodajom droge.

Izvor Srpskainfo otkrio je da su osumnjičeni prodavali drogu po cijenama od 50 do 150 maraka.

U akciji Eskadron uhapšen je i Borislav Đukanović zvani Gru.

PU Banjaluka dostavila je izvještaj OJT Banjaluka protiv 20 osumnjičenih osoba zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u Tužilaštvo je sprovedeno 16 osoba: B.Đ. (41), M.L. (36), S.S. (28), Z.B. (29), V.M. (43), V.M. (31), A.P. (31), D.P. (40), D.J. (50), D.P. (43), G.S. (32), A.Ć. (52), M.Ć. (29), M.T. (37), B.M. (37) i M.P. (36), svi iz Banjaluke.

Dvojica osumnjičenih N.J. (35) i M.D. (38) iz Banjaluke se nalaze u bjekstvu.

Osumnjičeni A.P. (50) i Z.V. (46) su nakon kriminalističke obrade pušteni da se brane sa slobode.

Izvor
Bn portal

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button