Bez kategorije

Nastavlja se rat u SNSD-u, Antonić nezadovoljan statusom

Nekada je bilo nezamislivo da funkcioneri nSNSD -a javno iznose kritičke stavove. Danas je sve veći broj nezadovoljnih unutar njihovih redova: Radmanović, Prodanović, Đajić, Antonić… Nakon današnjeg sastanka Predsjedništva Gradskog odbora SNSD Banjaluka sa stranačkom delegacijom, u javnosti su isplivala nova neslaganja među funkcionerima te stranke.

Momčilo Antonić otkrio je da nije dobio poziv na sastanak u Gradskom odboru Banjaluka, iako je član Predsjedništva tog odbora.

– Očigledno hoće da raspravu o unutarstranačkim problemima nastavimo voditi u javnosti. Možda misle da će SNSD dobiti gradonačelnika u Banjaluci ako se problemi guraju pod tepih. Vrijeme će sve pokazati – objavio je Antonić na društvenim mrežama.On je bivši poslanik u Narodnoj skupštini Srpske, a donedavno je bio direktor preduzeća “Gas Res”, dok nije smijenjem.

Podsjećamo, Predsjedništvo GrO Banjaluka, na čelu sa Vladom Đajićem, ugostilo je generalnog i organizacionog sekretara, Srđana Amidžića i Igora Dodika, te potpredsjednika SNSD zaduženog za lokalne zajednice Miroslava Bojića.

Rečeno je da je cilj SNSD da na idućim lokalnim izborima pobijedi za gradonačelnika Banjaluke i da ima vlast u Skupštini Grada.Razgovor u Banjaluci predstavlja završnu turneju trojca SNSD po Srpskoj, u cilju priprema stranke za izbore.

Izvor
Srpskan info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button