Politika
Aktuelno

Red je da SNSD saopšti da na izbore izlaze po CIK zakonu

„Juče je Srđan Amidžić, generalni sekretar SNSD izrekao nikad gluplju i besmisleniju izjavu u kojoj kaže, citiram: “Poznat nam je dogovor opozicije i Bošnjaka, hoće da predaju Srebrenicu, Prijedor i Doboj”,“ navela je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, osvrćući se na jučerašnju izjavu generalnog sekretara SNSD-a.

Trivićeva pita o kakvom dogovoru opozicije i Bošnjaka priča Amidžić, te kakav scenario Kosova i Metohije pominje ako na izbore izađu stranke sa sjedištem u Republici Srpskoj, a izaći će.

„Ako SDS kandiduje kandidata za gradonačelnika Prijedora i Doboja, a hoće, kako ti gradovi mogu pripasti Bošnjacima?! Ako sve srpske stranke zajedno kandiduju kandidata za načelnika Srebrenice, a hoće, kako će Srebrenica pripasti Bošnjacima?!“, upitala je Trivićeva Amidžića.

„Kolega Amidžiću, ako je žaba prevelika ili previše otrovna preporučujem vam da malo odahnete, dođete sebi, prestanete izmišljati gluposti i pred narod, bar jednom u životu kao SNSD izađete sa istinom.

Istina je da na izbore nećete izaći po Dodikovom Izbornom zakonu, te da ćete izaći po zakonu po kojem je CIK raspisala izbore. Bio bi red da to jasno saopštite i prestanete izmišljati gluposti“, poručila je Trivićeva.

Dodaje da što se tiče Amidžićevih navoda o prisustvu opozicije pomenu u Donjoj Gradini, da ona lično u Donju Gradinu ide svake godine više puta, te da je bila  i ove godine i da bili su predstavnici opozicionih stranaka. Uz to mu poručuje da on pita ovog do sebe sa slike gdje je jasenovačka građa.

Izvor
BN TV

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button