Bez kategorijePolitika

Trivićeva pružila podršku Vukanoviću

Napad Milorada Dodika na Nebojšu Vukanovića u kojem ga optužuje za saradnju sa Sjedinjenim Američkim Državama na rušenju Republike Srpske je otrcani izlizaniali opasan čin. Ovo jeste već viđena matrica kojim vlast svakog ko nije njihov istomišljenik proglašava državnim neprijateljem, ali je stavljanje po ko zna koji put mete na leđa političkim protivnicima.

Na svojoj koži sam to osjetila, po istoj oprobanoj matrici, kada su me lažno optužili za dobijanje 10 miliona američkih dolara, takođe za navodno rušenje Republike Srpske.

Istina je da i Vukanović i ja želimo da politički srušimo Dodika, ali to nije nikakvo rušenje Republike Srpske već naprotiv-to bi bio prvi korak koji bi značio spas za Republiku Srpsku.

.Iako izlizana matrica optužbi za saradnju sa SAD, Njemačkom, i s kim sve ne ,ovakva praksa postaje nepodnošljiva za politički život i fizički opstanak ljudi koji se bore protiv režima. Ali treba da znaju da mi nećemo stati. Koliko god nas ima , a ima nas dovoljno, suprostavićemo se do posljednjeg atoma snage. Jer mi ne branimo bogatstvo, nego narod kojeg je Dodik zgazio. Sa tog puta nema skretanja i odustajanja. Podrška Vukanoviću i svim hrabrim ljudima koji su stali na put ovom ludilu!

Izvor
Facebook

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button